Slide

Souvenir Wintelre Wentersel staat bekend als het dorp van de tenten. De ene feesttent is nog niet weg, of de andere staat er alweer! Wentersel kent vele fanatieke verenigingen en een groot saamhorigheidsgevoel. Met deze gereedschapsset kunnen van gebruikte weggooi-bierbekers ter plaatse unieke onderzetters en betaalmuntjes gemaakt worden. De gereedschapsset bestaat van links naar rechts uit: de magnetische letters, de smeltring, de onderzetterpers, de vlakpers en de betaalmuntjespers. Niet te vergeten zijn de werkplank en een verfbrander.

Slide

Souvenir Wintelre, werking. Met de verfbrander smelt je in een paar seconde een gebruikt bekertje om tot een plat rond schijfje. Vervolgens kun je met de onderzetterpers of de betaalmuntjespers je persoonlijke ontwerp eraan toevoegen. Met de vlakpers druk je uiteindelijk de laatste bobbels plat. In een handomdraai heb je zo een onderzetter met persoonlijke boodschap of betaalmuntjes voor een specifiek feest.

Slide

Souvenir Wintelre Van bekertjes tot onderzetters en betaalmuntjes.

Slide

Souvenir Wintelre Vier tools op een rij.

Slide

Souvenir Wintelre, de betaalmuntjespers. Deze pers maakt vier muntjes tegelijk. De stempels zijn magnetisch en dus uitwisselbaar, zodat ieder feest zijn eigen opdruk kan maken. De stempels kun je laten maken bij een willekeurig stempelbedrijf.

Slide

Souvenir Wintelre, de magnetische letters. Met deze letters kun je iedere gewenste boodschap of informatie drukken op de onderzetters.

Slide

Souvenir Wintelre, de werkplank.

Slide

Souvenir Wintelre Om ook thuis te kunnen pronken met de hoeveelheid feesten die je hebt bezocht, is deze onderzetterhouder het voetstuk van je souvenirs. Op de houder is een schaalverdeling aangebracht met van nul naar veel onderzetters: Huismus, Gezelligheidsdier, Kroegtijger, Feestbeest en als je hem vol hebt; Doorgewinterd.

1
2
3
4
5
6
7
8
< previous project             next project >